Ticket info 2019

Tickets zijn te koop via Ticketmaster, klik hier of op de rode ticketlinks.
  • Reguliere dagtickets: €45 (excl. €5 servicekosten)
  • Reguliere weekendtickets: €80 (excl. €5 servicekosten)

Er zijn ook dagkaarten te koop aan de kassa. (weekendticket: €90, dagtickets: €50 excl. €5 servicekosten)

Scannen van tickets

Hou je tickets paraat bij de ingang. E-tickets zijn ook scanbaar vanaf je mobiele telefoon. Zet wel de helderheid op maximaal. E-tickets uitprinten is uiteraard ook goed (maar wel slechter voor het milieu).

Rolstoeltickets

FortaRock is rolstoelvriendelijk en beschikt over MiVa decks & toiletten. Om hier gebruik van te maken dien je wel in het bezit te zijn van een rolstoelticket. Dit geldt ook voor een eventuele begeleider. Je kunt deze tickets selecteren nadat het aantal gewenste tickets is ingevoerd op de Ticketmaster website.

Weet waar je koopt

Betaal de juiste prijs voor je festivalticket en bestel je ticket uitsluitend via de officiële voorverkooppunten van FortaRock. Een aantal malafide sites biedt tickets voor het festival aan. Niet alleen halen deze mensen tickets uit de markt, ze vragen er ook nog eens woekerprijzen voor! Wij kunnen deze praktijken niet goedkeuren en ijveren er voor dat de tickets bij de oprechte fans terecht komen aan de juiste prijs. De woekerhandel in tickets wordt dankzij de technologische vooruitgang intensiever aangepakt. Op alle tickets prijkt immers een barcode. Aan de ingang van het festivalpark zullen alle kaarten dus gescand worden. Tickets waarvan wordt vastgesteld dat deze opnieuw te koop worden aangeboden, zullen op de blacklist terechtkomen en geven bijgevolg geen toegang tot het festival. De op de secundaire markt aangekochte tickets geven geen garantie tot geldigheid en de toegang tot het festival kan worden ontzegd. Meer info hierover: www.weetwaarjekoopt.nl

Tickets kopen vanuit het buitenland

Vanuit het buitenland is het ook mogelijk tickets te bestellen. Er kan betaald worden met een geldige creditcard (VISA, Eurocard/Mastercard, American Express). Op ticketmaster.nl worden de betaling afgehandeld door Netgiro. Het is tevens mogelijk om vanuit het buitenland telefonisch tickets te bestellen (uitsluitend wanneer je niet woonachtig bent in Nederland) bij Ticketmaster via het volgende nummer: 0031 10 592 71 25.

Om fraude te voorkomen worden creditcards die buiten Europa zijn uitgegeven vaak niet geaccepteerd. Wanneer je een creditcard hebt die in een ander land is uitgegeven en u wilt vanuit het buitenland tickets kopen dan kunt contact opnemen met Ticketmaster via het volgende nummer: 0031 10 592 71 25. De tickets worden gereserveerd en instructies voor betaling per bankoverschrijving worden doorgestuurd. Zodra de betaling is ontvangen worden de tickets per e-mail toegestuurd.