Sfeer 1391 edwin smits
20160605 atmosphere fortarock festival 39 c mark ooms

Vervoer informatie

TREIN

Het Goffertpark is goed te bereiken met de trein via NS station Nijmegen CS en station Nijmegen Goffert. Kijk voor vertrek voor meer details op www.ns.nl voor een actuele planning. 

Er rijden geen aparte pendelbussen van en naar het festival terrein. Het Goffertpark is goed te bereiken per bus. Lijn 8 vanaf het centraal station, halte Muntweg.

AUTO

Mocht je toch met de auto willen komen, volg dan vanaf de toegangswegen naar Nijmegen de borden Parkeren Goffert. Laat je niet leiden door een navigatiesysteem. Er zijn geen noemenswaardige werkzaamheden op de aanvoerroutes naar en van Nijmegen gepland op 1 & 2 juni. Ook al is het een weekenddag, plan je reis naar Nijmegen goed en vertrek op tijd! Het Goffertpark gaat op 1 juni open om 11.30 en op 2 juni om 12.00 uur en is voorzien van uitstekende horeca faciliteiten. Een extra reden dus om tijdig naar Nijmegen te reizen. De eerste act begint 1 juni om 12.30 uur en op 2 juni om 13.00 uur

Parkeren bij het Goffertpark
Rondom het Goffertpark liggen meerdere parkeerplaatsen. Op basis van het verkeersaanbod zal je naar één van de twee parkeergebieden worden gestuurd. Deze parkeergebieden liggen op maximaal 20 minuten loopafstand van het Goffertpark. Het parkeren is gratis met uitzondering van de parkeergarages.

Parkeren minder validen
Er is beperkt ruimte voor minder validen om te parkeren op een parkeerplaats nabij het Goffertpark. Stuur een mail naar info@fortarock.nl om een routebeschrijving te ontvangen. Toelating tot de parkeergelegenheid kan op basis van vertoon van de ontvangen toezegging per brief of mail van de organisatie.

Ongeacht het vervoersmiddel dat je kiest, zorg ervoor dat je tijdig van huis vertrekt!